COMPASSEN 

PENSION & PLACERING

Vi gör skillnad

Om oss

Med rötter ur bank- och försäkringsinstitut och över 30 års erfarenhet i bagaget valde vi 2017 att starta det som kom att bli Compassen Pension & Placering. Med ledord som "kundnytta" och "kvalité" fortsätter arbetet med att sträva efter att ge våra kunder avkastning på sitt kapital till en begränsad risk.
Idag består Compassen av rådgivare som har samma målbild och tanke - att ha dig som kund i fokus i varje led. Med över 100 års sammanlagd kunskap och erfarenhet inom försäkringsförmedling, ekonomisk rådgivning och kapitalförvaltning kan vi ge dig som kund en skräddarsydd paketering utifrån vad just du har för mål med ditt kapital. Compassen vill verka lokalt, nära våra kunder, därför har vi kontor i Stenungssund, Göteborg, Trollhättan och Skövde.

 

CHRISTER CARLSSON

Efter många år i branschen kan jag konstatera följande:
Närheten till våra kunder och möjligheten till personliga möten är en självklarhet. Hög servicenivå och enkla budskap är några av våra ledstjärnor
Det är här vi vill göra skillnad!


Christer Carlsson
Rådgivare
christer@compassen.nu
0709-46 80 90

LARS NYSTRÖM

Jag tror på det lokala engagemanget och på nyttan av att känna till förutsättningarna där våra kunder verkar.
Ansvarsfulla placeringar och lösningar som anpassas efter kundens behov är mitt mål.Lars Nyström
Rådgivare
lasse@compassen.nu
0707-86 04 50

 

CHRISTOPHER CARLSSON

Som din personliga rådgivare strävar jag att hjälpa dig med dina individuella mål med din ekonomi. Oavsett hur din målbild ser ut, är mitt mål att verkligen göra skillnad för dig som kund och ge dig rätt placeringar utifrån dina unika behov.


Christopher Carlsson
Rådgivare
christopher@compassen.nu
072-011 33 26

MIKAEL DAHLIN

Min ambition är att vara din långsiktiga partner och bollplank vad gäller ditt sparande och dina placeringar . Personlig relation, förtroende, enkelhet och dialog är ledord för mig.

Med en grundlig analys av dina ekonomiska förutsättningar och din personliga situation, ger jag dig förslag på sparformer som möter dina önskemål om avkastning, risknivå och sparhorisont.
Efter 25 år inom bank och försäkring föredrar jag fortfarande det personliga mötet. Jag ser fram emot att träffa dig.

Mikael Dahlin
Rådgivare
mikael@compassen.nu
0766-41 35 89