COMPASSEN 

PENSION & PLACERING

Vi gör skillnad

Våra tjänster

Vi på Compassen erbjuder dig som kund ett helhetsomtag kring din ekonomi.
Som specialister inom finansiell rådgivning, försäkringsrådgivning och förvaltning är detta tjänster vi kan erbjuda både dig som privatkund och företagskund.

Finansiell rådgivning

Med flera år inom branschen och med marknadsledande produkter kan vi erbjuda högklassig, individiuell ekonomisk rådgivning där vi skräddarsyr en portfölj utifrån dina krav och önskemål.

Har ert företag överskottskapital eller går ni i tankar om att sälja? Vi hjälper er med förvaltning av ert kapital om det så är inom ett aktivt bolag eller om ni går i säljtankar och vill förvalta kapitalet från försäljningen.

 

Private banking

Med vårt private banking-koncept kan du som kund känna dig trygg med att dina pengar förvaltas på rätt sätt. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med en stor förmögenhet genom ett upplägg anpassat för enbart dig och dina behov.

 

Pensioner och Försäkring

Har du koll på dina pensioner? När det är dags att sluta arbeta så ska pensionen räcka till för att du ska kunna leva lika gott som du gjort under era yrkesverksamma år. Vi har flera års erfarenhet av rådgivning inom pensioner och försäkring och hjälper både privatpersoner och företag att få styr på sina pensioner.

 

Familjejuridik

Vi kan hjälpa dig med familjejuridiska frågor gällande testamenten, dödsbon, bodelningar, arv, samboavtal och mycket mer. Ihop med samarbetspartners med mångårig kunskap och bred erfarenhet kan vi erbjuda just den hjälp du behöver.

 

Skattejuridik

Med flera kontakter inom skattejuridik kan vi hjälpa er med frågor inom skatter och hur ni får den bästa lösningen inom just er situation. Oavsett om det handlar om pensionering eller ert företag - så har vi rätt verktyg!