En kväll i investeringarnas tecken

En kväll i investeringarnas tecken

mar 21, 2024 | Event

Compassen Pension & Placering bjöd in kunder till en elegant och välkomnande miljö för en exklusiv kväll av placeringsrådgivning. Spiltan Fonder, DNB, Atlant Fonder och Garantum Fondkommission guidade deltagarna genom en fördjupad diskussion om fonder och strukturerade produkter. Med levande exempel och interaktiva sessioner erbjöds klienterna insikter i diversifiering, riskhantering och strategier för att maximera avkastningen.

Efteråt minglade gästerna med varandra och experterna över läckra förfriskningar, knyta nya kontakter, dela tankar och erfarenheter. Det var en kväll av lärande, gemenskap och inspiration där varje deltagare lämnade med en känsla av förtroende och klarhet för sina framtida investeringar.

Med en oberoende rådgivare kan du som investerare skapa goda förutsättningar med ett smörgåsbord av investeringsmöjligheter och lösningar. Varför begränsa sig till ett standarderbjudande när du som kund är unik?

Vi vill tacka alla deltagare och samarbetspartners för en matnyttig kväll och för en härlig gemenskap!

Vi är specialister inom finansiell rådgivning!

Ska vi börja med ett samtal?

Fler inlägg

”Sommar, sommar, sommar…”

”Sommar, sommar, sommar…”

Efter ett första halvår av 2024 är det dags för oss att gå på semester. Vi hoppas på sol & bad, grillkvällar och lata dagar i hängmattan så vi är redo till hösten. Tack alla kunder och samarbetspartners för ett första bra halvår och hoppas ni alla får en riktigt...

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Vi på Compassen Pension & Placering vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Rosa Matchen Knistad Herrgård 10 Augusti 2023

Rosa Matchen Knistad Herrgård 10 Augusti 2023

Ett initiativtagande som vi på Compassen har deltagit i under senaste 2 åren är Rosa Matchen som anordnas av Patrick Ekwall i spetsen tillsammans med Top Floor Business Club. En match som anordnas till förmån för Bröstcancerförbundet och kampen mot bröstcancer. För...