Våra rådgivare

Idag består Compassen av rådgivare som har samma målbild och tanke – att ha dig som kund i fokus i varje led. Med över 100 års sammanlagd kunskap och erfarenhet inom försäkringsförmedling, ekonomisk rådgivning och kapitalförvaltning kan vi ge dig som kund en skräddarsydd paketering utifrån vad just du har för mål med ditt kapital.

Christer Carlsson

Rådgivare
christer@compassen.nu
0709-46 80 90

Sagt av Christer

Efter många år i branschen kan jag konstatera följande:
Närheten till våra kunder och möjligheten till personliga möten är en självklarhet. Hög servicenivå och enkla budskap är några av våra ledstjärnor
Det är här vi vill göra skillnad!

Lars Nyström

Rådgivare
lasse@compassen.nu
0707-86 04 50

Sagt av Lars

Jag tror på det lokala engagemanget och på nyttan av att känna till förutsättningarna där våra kunder verkar.

Ansvarsfulla placeringar och lösningar som anpassas efter kundens behov är mitt mål.

Christopher Carlsson

Rådgivare
christopher@compassen.nu
072-011 33 26

Sagt av Christopher

Som din personliga rådgivare strävar jag att hjälpa dig med dina individuella mål med din ekonomi. Oavsett hur din målbild ser ut, är mitt mål att verkligen göra skillnad för dig som kund och ge dig rätt placeringar utifrån dina unika behov.

Mikael Dahlin

Rådgivare
mikael@compassen.nu
0766-41 35 89

Sagt av Mikael

Min ambition är att vara din långsiktiga partner och bollplank vad gäller ditt sparande och dina placeringar . Personlig relation, förtroende, enkelhet och dialog är ledord för mig.

Med en grundlig analys av dina ekonomiska förutsättningar och din personliga situation, ger jag dig förslag på sparformer som möter dina önskemål om avkastning, risknivå och sparhorisont.

Efter 25 år inom bank och försäkring föredrar jag fortfarande det personliga mötet. Jag ser fram emot att träffa dig.

”Genom att vara kund hos oss blir du en del av något större och får personlig, ekonomisk rådgivning – på riktigt. Det är här vi vill göra skillnad!” – Christer Carlsson, VD på Compassen.